• Zmiękczający peeling cukrowy do ust z olejem z pestek wiśni Beauty Jar Cherry Pie Sugar Lip Polish (120 g)

Symbol: 4751030830919
Płeć
Kobieta
Kraj producenta
Łotwa
Wiek
18+
Działanie
nawilżanie
Pora stosowania
uniwersalna
Kategoria produktu
naturalny
Rodzaj cery
każdy rodzaj
Waga (g)
120 g
16.71
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9.99
Paczkomaty InPost 9.99
InPost Kurier 11
Kurier (Pobranie) 14
Dostępność Mało
Waga 0.12 kg
Zostaw telefon
  • OPIS PRODUKTU

Zadbanie o kondycję ust to coś więcej niż tylko pomalowanie ich nową pomadką. Aby Twoje wargi rzeczywiście były kusząco miękkie i atrakcyjne, warto byś postawiła na ich regularną pielęgnację. W tym celu sięgnij po zmiękczający peeling cukrowy do ust Beauty Jar Cherry Pie Sugar Lip Polish.

Formuła preparatu czerpie z dobroczynnych właściwości olejku z pestek wiśni, który słynie z kojących i zmiękczających właściwości. Jego działanie wspiera bogata w antyutleniacze witamina E oraz odżywczy olej kokosowy. Dzięki zawartości naturalnego cukru pudru preparat w delikatny sposób złuszcza przesuszony naskórek, w naturalny sposób stymulując proces jego regeneracji. Unikalna formuła stoi na straży optymalnego nawilżenia ust oraz skutecznie leczy drobne pęknięcia i zadrapania. Produkt pozostawia perfekcyjnie nawilżone i jedwabiście gładkie wargi, które zachwycają miękkością i jędrnością.

Postaw na zmiękczający peeling cukrowy do ust z olejem z pestek wiśni Beauty Jar Cherry Pie Sugar Lip Polish a nikt nie oprze się Twoim pocałunkom!

  • STOSOWANIE

Odpowiednią ilość wmasuj w wargi. Postępuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Wypróbuj też delikatny scrub do twarzy do skóry delikatnej Crème brûlée Beauty Jar Coconut And Sugar Powder Gentle Scrub.

  • SKŁADNIKI

Sucrose, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Parfum, Glycerin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Prunus Cerasus (Cherry) Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Aqua, CI 16255.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie